Condiţii generale

Condiţii de cazare

Cazare după ora 14.
Plecare înainte de ora 12.
Rezervările se păstrează până la ora 24:00.
Animale de companie nu se admit.
În cazul în care hotelul nu este în stare să primească oaspetele după o rezervare confirmată, hotelul se obligă să asigure cazare alternativă într-un hotel din aceeaşi categorie, cu parametre egale.

Free underground parking available for our guests with limited number of parking lot. If our parking is full, a public parking lot is available in close distance from the hotel (20 m). The cost per 24 hour is 8 bgn. A reservation for the public parking is not needed.

Condiţii de plată

Rezervarea dvs este valabilă numai după primirea unui voucher pentru serviciul turistic de la hotelul Sol Marina Palas.
Ca să fie valabilă rezervarea dvs, este necesar să plătiţi suma indicată. După primirea plăţii dvs, vă vom trimite pe poşta electronică voucherul dvs pentru serviciul turistic de la hotelul Marina Palas.
Plată cu card de credit
Plata sumei indicate în întregime (100%) se efctuează printr-un server securizat pentru tranzacţii de plată, aprobat de Visa şi MasterCard.Rezervarea se anulează dacă nu este înregistrată achiziţia reuşită până la sfârşitul zilei, în care s-a făcut rezervarea.
Plată pe cale bancară
Plăţile pe cale bancară se pot efectua la următoarele conturi bancare:
În leve:BG18UNCR76301063999609
În EUR: BG28UNCR76301263999946
UniCredit Bulbank, Bourgas
BIC код: UNCRBGSF
Primitor: "PS GRUP" JSC
Reg.No:102138691
În cazul în care este anunţată o plată pe cale bancară, rezervarea se anulează dacă plata nu este primită până la 5 zile după data la care s-a făcut rezervarea.

Condiţii de anulare

Fiecare anulare a unei rezervări pentru care v-am trimis un voucher trebuie să fie anunţată în scris pe e-mail-ul hotelului Sol Marina Palas: marinapalace@pirgos.com sau la fax: +359 554 20601.
În cazul anulării unei rezervări confirmate până la 7 zile înainte de data sosirii, nu datoraţi nicio despăgubire.
În cazul anulării unei rezervări cu 6 (sau mai puţin) zile înainte de data sosirii, datoraţi o despăgubire în contravaloarea unei nopţi de cazare pentru fiecare cameră rezervată.
În cazul neprezentării, suma pentru rezervarea dvs nu vi se va restitui.

Întrebări şi informaţii suplimentare

Pentru toate întrebările legate de procesul rezervării şi/sau plata serviciului, nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa: Nesebar, str. Ivan Vazov 7, tel. +359 554 20600, fax:+359 554 20601, marinapalace@pirgos.com